Prijs en gewicht

Ons vlees wordt door de slager afgewogen. Het gewicht per portie kan varieren, het is nooit 100% af te meten. De ene runderlap kan iets zwaarder zijn dan de andere. Bij de producten in deze webshop is steeds het gemiddelde gewicht vermeld met daarbij de prijs van dat gewicht. Dit betekent dat het gewicht per product iets kan afwijken van het gewicht zoals dat in de webshop staat vermeld. Soms krijg je dus iets meer geleverd, soms iets minder. Zorgt dit voor een te groot verschil, dan voegen wij een extra product toe aan de bestelling.

Afhalen & Bezorgen

Bestellingen via de webshop zijn af te halen in de boerderijwinkel tijdens de openingstijden. Voor bestellingen met een waarde boven de 50 euro geldt dat deze kunnen worden bezorgd in overleg. De bezorgkosten bedragen 4,50 euro. De bestelling dient uiterlijk op woensdag binnen te zijn. De bezorgingen vinden plaats in Friesland en Groningen. Buiten dit gebied is bezorgen helaas (nog) niet mogelijk.

Betalen

Het betalen van bestellingen in de webshop kan uitsluitend via iDEAL. In de boerderijwinkel kunt u contant betalen en met PIN.

Retour

Omdat wij met verse producten werken is het helaas niet mogelijk om producten retour te sturen.